Webtárna - Tündérkert - Pereces

média/blog, fotó, videó és építészet

Tündérkert műhelyek

A Bányász Kulturális Egyesület szervezésében, az Észak-Keleti Átjáró Kulturális Egyesület közreműködésével indul el Perecesen a Tündérkert-projekt. Az elnevezés fotós, videós és blogos, valamint építészeti témájú műhelyeket takar, amikre miskolci középiskolásokat toboroztunk. Kapcsolat: www.bke-miskolcpereces.hu www.atjarokhe.hu Pereces, Bollóalja u. 160. atjarok@gmail.com

Szerzők

Indafotó képek

Indavideó

Címkék

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Mit láttunk, mit láttatunk? 2. rész

2013.07.23. - wmitty Szólj hozzá!

Mint már látható volt az előző posztból, a július 23-28. között táborozó médiás foglalkozássorozat tagjai ezen a szép nyári hétfőn délután a különleges miskolci városrész híres-hírhedt területén, a 6-os busz végállomásánál kezdődő régi telepen császkáltak. Cél: felfedezni egy-egy érdekességet, ami érdemes a fotós megörökítésre.
Ki-ki az általa készített vagy őt ábrázoló, illetve kiválasztott fényképhez írt néhány magyarázó mondatot is. Kedden délelőtt ennek révén tanultuk meg, és gyakoroltuk a blogbejegyzések készítésének csínját-bínját.

Íme, a képek és a kapcsolódó gondolatok:

Mónika IMGP1931.JPG

Mónika:

Születésem óta itt élek, sok érdekes helyet, épületet és embert ismerek. Perecesen. De akad sok minden más is, amit gyakran látok, de nem tudok róla semmit. Ilyen rejtélyes tárgy a régi általános iskolánál álló gépezet, ami nagyon titokzatos. Még sosem kérdeztem meg róla a szüleimet vagy más felnőttet, pedig érdekel, és örülök, hogy ennek a mostani fotónak az - Attila általi - elkészítése miatt fel tudtam rá ülni!

IMGP1490.JPGDebóra:

Ezen a képen a perecesi forrást láthatjuk. A forrásból friss hideg víz folyik. Előtte egy kis kert található telis-tele zöld növényekkel. A kertben egy női szobor áll, melynek kezében egy váza látható. Sok turista jár oda a jó ivóvize miatt.

IMGP1502.JPG


Brigitta:

Ezen a képen egy volt ipari irodaépület látható. Nagyon romos ház, mert már régen elhagyták. Hasonlít egy kísértetkastélyhoz.

IMGP1363.JPGÁgota:

A régi templom előtt nagyon szép és nagyon különleges virágok voltak, amik közül lefotóztam a nekem legjobban tetszőket !!! LOL :)

 

DSCF0487.JPG

Laura:

Ez a romos épület a perecesi közösségi ház előtt található. A tábor minden napján elmegyünk mellette, igazán művészi, jó képeket lehet róla készíteni. Akár fekete-fehérben is.

A bejegyzés trackback címe:

https://perecesitunderkert.blog.hu/api/trackback/id/tr1005420067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása